vineri, februarie 13, 2015

Vocile Părintilor - primele roade

Primele strădanii au început să dea rod. "Învățături despre viața morală" a Sfîntului Antonie cel Mare a fost deja citită și înregistrată în totalitate în lectura domnului Alin Gavreliuc și a doamnei Mirela Sabău. Între timp alți 5 lectori înaintează în silința lor de a se folosi de învățătura filocalică si de a fi de folos celor care nu pot citi din diferite motive, fie că sînt nevăzători, fie că sînt bătrîni cu dificultăți variate.
În acest moment fișiere audio sînt în faza de editare si se cauză soluții de difuzare și punere la dispoziție pentru descărcare.
Materialul audio este, cum vă imaginați, produsul unor înregistrări personale, cu aparatele aflate la îndemînă. Ne-am gîndit că ele sint produsul unui efort pe care l-am face dacă am avea o persoană dragă sufletului, doritoare să cunoască Filocalia, dar care se află în neputința de a o citi. În acest caz, de vreme ce oricum o citim, ne-am înregistra vocea cu ce avem la îndemînă și am face astfel ca acea persoană să fie în părtăsie cu schimbarea minții noastre după învățătura filocalică. E ca și cum un nevăzător care poate fi tatăl meu, mama mea sau copilul meu s-ar ține de mînă cu mine pe calea aceasta și ne-am fi de folos unul celuilalt.
Puteți să ajutați fie implicîndu-vă în demers în modul cel mai profund, ca lectori (http://www.ortodoxlazi.ro/2015/01/chemare-la-impreuna-lucrare-sa-citim.html), fie promovînd lucrare noastră prin mijloacele care vă stau la dispoziție, după putere și priceperea fiecăruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu